mikkos200Opinsys aloittaa kotisivuillaan blogin tarkoituksena kertoa kuulumisia ja herättää keskustelua koulujen tietotekniikasta. Blogia kirjoittaa vuorollaan  Opinsysin henkilöstö.

Tämä suomenkielinen blogi on osa Opinsysin laajempaa uudistumista, jossa avaamme myös asiakkaillemme eli opettajille ja oppilaille näkymän kehitystyöhömme. Uskomme että yhteistyöllä suomalaisten koulujen tietotekniikaa saadaan toimivammaksi, helppokäyttöisemmäksi ja kustannustehokkaaksi. Toivon että uudistuksemme parantaa aidosti asiakaslähtöisyyttämme.

Tulevat blogi-aiheet liittyvät koulujen arkeen ja tarpeisiin (esim. info-TV:n rooli koulujen viestinnässä; tietotekniikka opettajan näkökulmasta), tekniikkaan (miten Opinsys on Ubuntu-Linuxilla ja avoimella lähdekoodilla palveluita toteuttanut; mikä on älytaulu; mitä huomioita on eri järjestelmien toimivuudesta yhdellä salasanalla) sekä Opinsysin ajankohtaisiin aiheisiin (projektikuulumiset, uudet palvelumme ja ideamme).

Opinsys toivottaa kaikki aiheista kiinnostuneet lukemaan, kommentoimaan ja keskustelemaan blogiimme. Kouluvuotta aloittaville toivotamme hyvää lukuvuotta.

Blogiterveisin Mikko Soikkeli