Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehittäjä

Yrityksen kasvaessa haemme lisää devaajia joukkoomme. Lead Developer, Full Stack Developer, Ohjelmistosuunnittelija, Arkkitehti jne. rakkaalla tehtävällä on monta nimeä. Meillä voit valita tittelisi itse. Full Stack ei tarkoita pelkästää backin ja frontin kehittämistä, vaan tarvittaessa kernelin ja ajureiden koodaamista. Organisaatiomme on ketterä ja matala. Voit vaikuttaa työhösi ja pääset tekemään asioita, jotka muuttavat maailmaa. Työssäsi olisit mukana luomassa koulujen käyttöön kokonaisjärjestelmää, joka mullistaa vanhat toimintamallit. Odotamme sinulta intohimoista suhtautumista Linuxiin ja C-kielen osaamista. Törmäät meillä useisiin muihinkin ohjelmointikieliin ja teknologioihin, joten katsomme eduksi laaja-alaisen osaamisen. Voit työskennellä mistä vain, mutta halutessasi työtila löytyy Jyväskylästä.

Avainsanoja tehtävään liittyen

C, Ruby, JavaScript, Python, Bash, POSIX Shell, Make, GRUB, GNU Autotools, initramfs, systemd, GNOME, Qt, Network Block Device, NFS, DBus, Linux kernel, DKMS, työpöytäympäristöt, IEEE 802.11, TCP/IP, TShark, Debian, dpkg, APT, Git, Puppet, LTSP, SquashFS, Ansible, Shorewall, BSD, OpenStack, Ceph

Kuinka voit hakea?

  • Lähetä yhteystietosi osoitteeseen unelmaduuni@opinsys.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Mistä lisätietoja?

  • Soita Jouni Korhonen p. 040 8481264

Mikä Opinsys on?

Varmistamme, että opettajat osaavat ja uskaltavat hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessa. Olemme jo yli 15 vuoden ajan kehittäneet varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden tieto- ja viestintätekniikkaa. Asiakkaita meillä on Suomessa, Sveitsissä ja Saksassa.

Opinsysin avoimen lähdekoodin projekti ja Github-sivustot