Developer (Linux)

Koetko intohimoa Linuxia ja open-source koodaamista kohtaan sekä haluat olla mukana kehittämässä koulujen digitalisaatiota? Jos näin on, niin nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Opinsys Oy:n kehittäjätiimiä!

 
 

Työtehtävät

Tässä roolissa pääset jättämään oman kädenjälkesi kehitykseen ja olemaan mukana edesauttamassa lasten ja nuorten oppimista. Olet mukana luomassa koulujen käyttöön kokonaisjärjestelmää, joka mullistaa vanhat toimintamallit. Työssäsi kehität Linux-käyttöjärjestelmää koulukäyttöön sopivaksi, tärkeää on että työpöytä on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen ja käyttöjärjestelmä on vakaa sekä luotettava. Kokonaisuuteen kuuluu pilvipohjainen hallintajärjestelmä, joka mahdollistaa keskitetyn ylläpidon tuhansien laitteiden kokonaisuudessa.

Tehtäväkenttä on laaja ja teknologia pino moninainen,  pääset työssäsi soveltamaan useita eri kieliä ja teknologioita, esim. termit kuten “backend” ja “frontend” ilmaisevat tehtäväkenttää liian suppeasti. Voit työskennellä jopa kerneliin liittyvissä asioissa tai vastaavasti ketjun toisessa päässä koodata selaimessa suoritettavaa JavaScriptiä.

Voit tutustua tarkemmin Opinsysin avoimen lähdekoodin projekteihin ja Github -sivustoihin alla olevien linkkien kautta:

Mitä toivomme sinulta

 • Intohimoista suhtautumista Linuxiin ja ohjelmointiin 
 • Aiempaa työkokemusta ja/tai vahvaa harrastuneisuutta koodauksesta Linux ympäristössä. Kokemus työpöytäkoodauksesta on merkittävä etu.
 • Näyttöjä avoimeen lähdekoodiin perustuvista ohjelmointikielistä.
 • Laaja-alainen osaaminen sekä kokemus myös muista ohjelmointikielistä ja teknologioista katsotaan eduksi.
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kieltä. Saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme 

 • Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti Linuxin parissa. 
 • Matalan ja ketterän organisaation sekä hyvän tiimihengen.
 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden perehdytyksen jälkeen. Opinsysin toimitilat sijaitsevat Jyväskylässä.
 • Mahdollisuuden työskennellä koulumaailman kanssa samassa rytmissä.
 • Pääset osaksi vastuullista yritystä ja olet tärkeässä roolissa edistämässä lasten oppimista kouluympäristössä tekniikan avulla.

Tämä rooli sopii erinomaisesti sekä uran alkuvaiheessa oleville it-osaajille sekä jo kokeneemmille Linux koodareille. Tärkeintä on, että Opinsysin tarjoamat tekniset mahdollisuudet kiinnostavat sinua ja olet halukas kehittymään avoimeen lähdekoodiin perustuvan kehitysympäristön parissa.

Lisäksi kaikki kehityksesi ja koodit ovat julkisesti näkyvillä Githubissa, joten sinulla tulee olemaan useita käytännön esimerkkejä tekemästäsi työstä.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! Jouni Korhonen, jouni.korhonen@opinsys.fi, 0408481264

Opinsys Oy

Varmistamme, että opettajat osaavat ja uskaltavat hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessa. Olemme jo yli 20 vuoden ajan kehittäneet varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden tieto- ja viestintätekniikkaa. Asiakkaita meillä on Suomessa, Sveitsissä ja Saksassa.