Maanantaina 15.4.2024 klo 15:00 julkaisemme merkittävän päivityksen Opinsysin Koejakaja-palvelun käyttöliittymän ulkoasuun ja toiminnallisuuksiin. Päivityksen myötä koejakajan käyttöliittymä saa modernimman ilmeen ja sen käytettävyys paranee merkittävästi. Päivitys ei vaikuta jo aikataulutettujen kokeiden toimintaan ja palvelun tutut toiminnot säilyvät uudistuksesta huolimatta ennallaan. Tavoitteena on parantaa käyttäjäkokemusta seuraavilla tavoilla:

  • Moderni ilme: Uusi käyttöliittymä tarjoaa raikkaamman ulkoasun, joka vastaa nykypäivän käyttökokemuksen odotuksia.
  • Parannettu käytettävyys: Käyttöliittymän päivitys tekee navigoinnista ja toimintojen käytöstä entistä sujuvampaa ja intuitiivisempaa.

Kokeen aikatauluttaminen uudessa koejakajassa.

Tulevia uudistuksia

Lisäksi palvelumme kehitys jatkuu aktiivisena, ja myöhemmin tänä vuonna on luvassa kolme uutta ominaisuutta, jotka tekevät kokeiden hallinnasta entistä helpompaa ja tehokkaampaa:

  1. Koevastausten automaattinen palautus Oma Abitti -palveluun: Opiskelijoiden tekemät kokeet palautetaan automaattisesti Oma Abitti -palveluun arvosteltavaksi, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  2. Koepalvelinten koepakettien visualisointi kalenterinäkymään: Näet selkeän näkymän koepalvelinten koepaketeista suoraan kalenterinäkymässä, mikä helpottaa suunnittelua ja hallintaa.
  3. Abitti 2, muut ulkoiset kokeet ja lukiolaiskannettavien koemoodi: Abitti 2:n myötä kurssikokeiden tekeminen tulee muuttumaan ja myös koejakajaan tulee mahdollisuus aikatauluttaa Abitti 2 kokeita sekä muita esim. kustantajien koeympäristöissä tehtyjä kokeita. Lukiolaiskannettaville tulee jatkossa mahdollisuus tehdä kokeita uudessa erillisessä koemoodissa, jolla näihin kokeisiin pääsee helposti liittymään suoran opiskelijan työpöydältä.

Tule tutustumaan ITK 2024:ssa

Opinsys on paikalla ITK seminaaarissa Hämeenlinnassa 17.-19.4.2024. Tule tutustumaan Koejakajaan ja Lukiolaiskannettavaan osastollemme 336-338.

Voit tutustua Koejakajan uuteen ulkoasuun ja ominaisuuksiin alla olevasta ITK2024 – Webinaari-esityksestä.