Opinsys Lukiolaiskannettava –
palvelu, joka helpottaa lukion arkea
Tilaa tästä » TILAA ILMAINEN ESITTELY
Uusiokannettavat
Ekologinen uusiokannettava on ympäristöystävällinen vaihtoehto ympäristökuormituksen ollessa merkittävästi pienempi uuteen laitteeseen verrattuna. Toisenasteen opintojen muuttuessa maksuttomaksi tarjoamme kouluille kestäviä ja toimintavarmoja uusiokannettavia kuntasektorin tarpeisiin. Meiltä tulevat kannettavat tietokoneet ovat edullisia ja laadukkaita yritystason laitteita. Kannettaviin saa takuun lisäksi halutessaan tukipalvelut- asennuksen ja huollon.  Laitteet toimitetaan käyttövalmiina ja niihin on asennettu valmiiksi kouluissa tarvittavat ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät. Toimitamme laitteita niin pienempiä kuin isompiakin määriä. Hankinnan voi tehdä kertahankintana tai rahoitussopimuksella.
LUKIOT

Lukiolaiskannettava on täysin lukiolaisten tarpeisiin suunniteltu laite. Toimitamme lukiolaiskannettavia kokonaispalveluna, joka sisältää täydellisen tukipalvelun, asennuksen, neuvonnan ja huollon.  Lukiolaiskannettavassa on automaattisesti päivittyvä koeympäristö, jolla abittikurssikokeet voi tehdä ilman Abitti-tikkuja. Lukiolaiskannettavassa on omat tilat opiskeluun, kurssikokeisiin ja vapaa-aikaan. Laitteet ovat toimintavarmoja niin kurssikokeissa, ylioppilaskokeissa kuin arjessa.

AMMATTIKOULUT

Uusiokannettava on järkevä hankinta ammattikouluille. Kannettavien tekniikka on rakennettu koulujen tarpeita ajatellen.  Toimivat, luotettavat koneet tuovat helppoutta koulun arkeen ja aikaa säästyy olennaiseen. Laitteet on hankittavissa eri käyttöjärjestelmillä kuten Windowsilla ja niihin saa halutessaan tukipalvelut mukaan.

PERUSKOULUT

Kannettavien laitteiden riittävä määrä takaa sen, että opettaja voi johtaa oppimista ilman rajoitteita, joita välineiden puute voi aiheuttaa. Tehokkaat ja kestävät kannettavat tietokoneet ovat verrattomia, kun käytetään sähköisiä oppimisalustoja. 

Hinta

 
  • Saat entiseen hintaan kolme kertaa enemmän laitteita
  • Palvelupaketti maksaa kuukaudessa laitteistosta riippuen 10-15€/laite. Hintaan lisätään arvonlisävero.
  • Toimitusaika 3 viikkoa tilauksesta
  • Palvelu sisältää laitteen, käytön tuen, pedagogiset vinkit ja 3 vuoden takuun

Miksi valita Uusiokannettavat koulusi tietokoneiksi?

 
  • Kokonaisuus: Saat kouluihin erikoistuneen paketin, jonka tuki ja tekniikka on rakennettu vain ja ainoastaan koulujen tarpeita ajatellen. Emme ole tehneet kompromisseja muiden käyttäjäryhmien tarpeita ajatellen. Kaikki laitteet ja ohjelmistot toimivat saumattomasti ja toiminta kehittyy Opinsysin tuotekehityksen edetessä. Tuomme parannuksia ohjelmistoihin koko laitteiden käyttöajan.
  • Laitteet: Laitteet ovat pienikokoisia ammattilaislaitteita. Kouluille ei normaalisti toimiteta tämän tason laitteistoa. Laitteet ovat vielä 2-3 vuoden käytön jälkeen selvästi tehokkaampia kuin tavallisesti koulujen hankkimat tietokoneet.
  • Hinta: Laitehankinnan kokonaiskustannus on erittäin edullinen ja täysin tiedossa jo hankintahetkellä. Saat moninkertaisen määrän laitteita käyttöön tavalliseen laitehankintaan ja siihen liittyvään tukikustannukseen verrattuna.
Mikko Jokinen

Mikko Jokinen

Myynti

045 678 3257

mikko.jokinen@opinsys.fi

Minna Kela

Minna Kela

Myyntijohtaja

044 340 7793

minna.kela@opinsys.fi