Uusiokannettavat

Kannettavien tietokoneiden toimituksessa suosimme uusiokannettavia, jotka ovat tehokkaita ja erittäin edullisia ammattilaislaitteita. Ne ovat aikaisemmin olleet yrityskäytössä, joten kyseessä on hyvin kestäviä ja varmatoimisia laitteita.
Tarkastamme kaikki meille saapuvat laitteet huolellisesti, asennamme niihin kouluissa tarvittavat ohjelmistot ja käyttöjärjestelmän. Toimitamme laitteet aina käyttövalmiina ja tarvittaessa tuemme niiden käyttöä jatkossa. Toimitamme laitteita myös lyhyellä toimitusajalla.

Voit hankkia uusiokannettaviamme palvelusopimuksella tai ilman sitä. Kolmen vuoden palvelusopimukseen kuuluu kattava tukipalvelu ja laitteiden takuu, jossa vikaantuvat laitteet korjataan tai vaihdetaan.

Mitä hyötyä henkilökohtaisista laitteista on koululle?

Henkilökohtaisten laitteiden merkitys oppimiselle on niiden käytettävyydessä. Henkilökohtaiset laitteet ovat koko ajan käsillä ja saatavissa, jolloin opettaja voi johtaa oppimista ilman rajoitteita, joita välineiden puute voi aiheuttaa.

Samalle tasolle päästään, jos opetusryhmälle on saatavilla laitteita helposti. Kannettavat tietokoneemme soveltuvat myös yhteiskäyttöön, jolloin laite ei ole nimettynä kellekään tietylle oppilaalle. Näin opettaja voi tällä monipuolistaa yhteistyövälineitä. Erityisesti sähköisten oppimisalustojen käytössä hyvät kannettavat tietokoneet ovat verrattomia ryhmäkäytössä.

Hinta

 

  • Saat entiseen hintaan kolme kertaa enemmän laitteita
  • Palvelupaketti maksaa kuukaudessa laitteistosta riippuen 10-15€/laite. Hintaan lisätään arvonlisävero.
  • Toimitusaika 3 viikkoa tilauksesta
  • Palvelu sisältää laitteen, käytön tuen, pedagogiset vinkit ja 3 vuoden takuun

Miksi valita Uusiokannettavat koulusi tietokoneiksi?

 

  • Kokonaisuus: Saat kouluihin erikoistuneen paketin, jonka tuki ja tekniikka on rakennettu vain ja ainoastaan koulujen tarpeita ajatellen. Emme ole tehneet kompromisseja muiden käyttäjäryhmien tarpeita ajatellen. Kaikki laitteet ja ohjelmistot toimivat saumattomasti ja toiminta kehittyy Opinsysin tuotekehityksen edetessä. Tuomme parannuksia ohjelmistoihin koko laitteiden käyttöajan.
  • Laitteet: Laitteet ovat pienikokoisia ammattilaislaitteita. Kouluille ei normaalisti toimiteta tämän tason laitteistoa. Laitteet ovat vielä 2-3 vuoden käytön jälkeen selvästi tehokkaampia kuin tavallisesti koulujen hankkimat tietokoneet.
  • Hinta: Laitehankinnan kokonaiskustannus on erittäin edullinen ja täysin tiedossa jo hankintahetkellä. Saat moninkertaisen määrän laitteita käyttöön tavalliseen laitehankintaan ja siihen liittyvään tukikustannukseen verrattuna.

Minna Kela

044 340 7793
minna.kela@opinsys.fi