Opinsys tarjoaa koulutusta tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen opetuksessa. Koulutukset on suunniteltu peruskoulujen ja lukioiden tarpeisiin.

Koulun VESO-päivä tulossa? Opettajien TVT-taidot ruosteessa? Opinsys tulee hätiin. Olemme räätälöineet koulujen tarpeisiin kolme koulutuspakettia:

  • Linux-jatkokurssi. Kerrataan opettajien kanssa linux-työpöydän käytön perusteet, oleellisimmat ohjelmat ja parhaat verkkosovellukset koululle. Tarjotaan vinkkejä ja rohkeutta tietokoneen hyödyntämiseen opetuksessa.
  • OpenOffice -kurssi. Käydään läpi tekstinkäsittely, taulukkolaskenta ja esitysten teko sekä eri tiedostoformaatit ja pdf-tiedostojen luonti. OpenOffice tulee tutuksi – viimeistään tämän kurssin jälkeen.
  • Sosiaalinen media opetuksessa. Blogit, wikit, twitterit, naamakirjat jne. Oppilaille uudet web-palvelut ovat arkipäivää, mutta miten sosiaalista mediaa käytetään opettamisessa ja koulun viestinnässä?

Järjestämme koulutukset aina asiakkaan omissa tiloissa. Koulutusten kesto ja laajuus on räätälöitävissä tarpeen ja varatun ajan mukaan.

Lisätiedustelut ja hinnat: myynti@opinsys.fi, 014-4591 624.