Opinsysin työntekijöillä on nyt toista kertaa mahdollisuus päästää luovuus valloilleen Kesäkoodi-projektin parissa. Kesäkoodin tavoitteena on luoda jotain uutta ja mielenkiintoista. Tarkoituksena ei ole luoda valmiita tuotteita, vaan oppia uusia asioita ja tehdä kokeiluja asioista, joita voidaan mahdollisesti käyttää jatkossa osana Opinsysin palvelua.

Viime kesästä poiketen tulevat projektit toteutetaan alusta asti kokonaan julkisina avoimen lähdekoodin projekteina. Siten kaikilla on mahdollisuus seurata etenemistä sekä päästä tutkimaan lopullisia tuotoksia.

Kesäkoodi

Alkuperäinen kuva: Mattias Bergdal - CC BY-SA 2.0

Haastammekin nyt kaikki ideoimaan aiheita kesäkoodiin. Millaisella ratkaisulla tavoitteemme ”Parempaa oppimista” toteutuisi? Se voi olla jotakin Opinsysin nykyisiin palveluihin liittyvää tai jotakin aivan uutta. Millaiset työkalut auttaisivat oppimisessa tai helpottaisivat opettajien työskentelyä?

Koska projektit ovat avoimia, sinulla on mahdollisuus seurata oman ideasi etenemistä ja olla halutessasi mukana kehityksessä. Voit myös hyödyntää lopputulosta omassa työssäsi. Lisäksi avoimen lisenssin ansiosta projektien kehitystä voi jatkaa kuka tahansa.

Heräsikö idea? Kerro se välittömästi kommentoimalla tätä blogia!

Voit olla myös suoraan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Jouni Korhonen
jouni.korhonen@opinsys.fi
040 848 1264