Eilen uudet lukiolaiset saivat tiedon, että ovat päässeet opiskelemaan. Tämä näkyy meilläkin. Lukiolaiskannettavien kanssa on aikamoinen vilske. Tilauksia ja kyselyitä käsitellään ja viime hetken järjestelyt suurten määrien toimittamiseen ovat menossa.

Lukiolaiskannettavapakettiemme tärkeimmät osat ovat käyttövalmiit ohjelmistot ja monipuolinen tuki lukioajaksi. Pakettien tietokoneet ovat suurten valmistajien laitteita, joista osan tilaamme tehtaalta hieman vakiomallista muunnettuna. Näin ne sopivat paremmin opiskelukäyttöön.

IMG_9127

Palaute on ollut myönteistä. Aikaisemmin ei ole ollut vaivatonta ja pelkästään lukio-opiskeluun suunniteltua tietokonetta. Kiitän kaikkien yhteistyölukioiden ihmisiä, jotka olette antaneet ehdotuksia ja palautetta! Koko hanke lähti meillä liikkeelle vajaa puolitoista vuotta sitten teiltä tulleista kysymyksistä ja ehdotuksista kehittää ratkaisua sähköistyvän lukion opiskelijoille.

Katso lisätiedot ja myymämme paketit: www.lukiolaiskannettava.fi

Tietokoneella kirjoittamistaito vaikuttaa opiskelutuloksiin

Tietokoneella kirjoittamisen merkitys korostuu lukiossa. Hesarista tuli viime viikolta vastaan juttu, jossa ylioppilaskirjoituksissa ja pärjäämisen ja tietokoneella kirjoitustaidon välinen yhteys tuotiin esiin.  Kaikki jututtamani oppimisasiantuntijat ja lukioiden rehtorit ovat pitäneet selvänä, että koneella kirjoitustaito vaikuttaa yo-kokeiden arvosanoihin, varsinkin esseevastauksissa.

Lukiolaiskannettavissa tulee valmiiksi asennettuna kymmensormijärjestelmän harjoitteluohjelma. Muistakaapa käyttää sitä!

 

Jouni Lintu

jounil