Opinsysin nykyisten asiakkaiden palvelut kehittyvät ja sisällytämme kaikkiin sopimuksiin mobiililaitteiden tuen. Koulu voi näin ottaa jokaiselle oppilaalle käyttöön kannettavan tietokoneen, puhelimet tai tabletin – tai vaikka kaikki niistä. Palvelumme kustannus ei riipu koululla olevasta laitemäärästä. Helppous opettajille ja taloudellisuus ovat edelleen tärkeimmät tavoitteemme. Laitemäärä saadaan kasvamaan merkittävästi nykyisellä kustannuksella.

Laitteiden hankinta maksaa vain murto-osan entisestä. Tässä ei ole kyse rahoitusjärjestelystä, vaan
todellinen kustannus on saatu pudotettua murto-osaan aiemmasta. Tärkein syy siihen on, että kykenemme tukemaan moninaista ja vaihtelevaa laitekantaa ja käyttämään niitä paljon tavallista pidempään. Siksi laitteet voivat olla lähes mitä tahansa: Uusia kannettavia tietokoneita, kunnan muusta käytöstä vapautuvia laitteita tai meidän välittämiämme rahoitusyhtiöiltä leasingsopimuksista vapautuvia tehokkaita yritystietokoneita.

Useissa kunnissa tilanne on niin onnellinen, että koulut saavat entisen järjestelyn hinnalla kannettavat tietokoneet jokaiselle oppilaalle käyttöön!

Kannettavat tietokoneet sisältävät samat ohjelmistot ja ominaisuudet kuin perinteiset kiinteät tietokoneetkin. Niissä on täysi tuki nykyisin käytettäviin oppimateriaaleihin.

Annamme lisätietoja asiasta niin nykyisille kuin uusille asiakkaillemme.

Tiedusteluihin vastaavat: Mikko Jokinen 045 6783257 sekä Minna Kela 044 3407793. Yhteydenotot myös sähköpostilla muotoa etunimi.sukunimi@opinsys.fi

Lukiolaisille tarjolla on Lukiolaiskannettava. Se on kannettava tietokone, jonka ohjelmistoille ja laitteelle on tuki koko lukioajaksi. Kuka tahansa lukiolainen voi sen hankkia itse, vaikka lukio ei olisikaan Opinsysin asiakas. Myös lukiot voivat ostaa ne opiskelijoilleen. Tilaukset ja lisätiedot: www.lukiolaiskannettava.fi

Jouni

jounil