SAKSAN MAAJOHTAJA

Koulujen digitalisaatiota edistävä Opinsys etsii viennin voimakkaasti kasvaessa Saksan maajohtajaa , jonka vastuulla on liiketoiminnan kehitys ja organisointi Saksan markkina-alueella.

Opinsys on jo saanut jalan oven väliin Saksan koulukentän laitehankinnoissa ja digitalisaation kehittämisessä. Heillä on Saksasta hyvä referenssi ja kilpailuetuna asiakkaan toiveiden mukaan muovautuvat tietosuojaratkaisut sekä suomalaisen koulutuksen maine ja edelläkävijyys digiopetuksessa. Nyt he etsivät saksan kielen ja kulttuurin osaavaa myyntihenkistä maajohtajaa kasvattamaan Saksan markkinan kauppaa ja rakentamaan Saksan organisaatiota pitkällä aikajänteellä.

Käytännössä tämä uusi rooli sisältää kartoitusta Saksan julkisista hankkeista ja tarjouskilpailuista sekä siitä, minne luottamusta aletaan Saksan markkinoilla rakentamaan. Potentiaalisia asiakaskontakteja ovat Saksan kuntien IT-hallinto sekä hallinnolliset päätöksentekijät. Tyypillisesti kauppojen syntymistä edeltää kattavat keskustelut ja tehdyt sopimuksen ovat pitkiä. Pidemmällä tähtäimellä kehität Saksan myyntityötä ja liiketoimintaa sekä rakennat paikallista IT-tukihenkilöiden ja myyjien tiimiä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta B2B myynnistä Saksassa sekä erinomaista saksan kielen osaamista. Ensisijainen työskentelysijainti on Saksa, mutta voit myös työskennellä Suomessa toimistolla Jyväskylässä tai etänä. Sinulla on kuitenkin oltava valmius viettää pidempiä komennuksia Saksassa.

Hakijalta odotetaan:

 • Kokemusta myyntityöstä Saksassa, joko julkiselta tai yrityssektorilta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista saksan kielen taitoa
 • Hyvää suomen kielen osaamista
 • Neuvottelutaitoja, paineensietokykyä ja itsenäistä työotetta
 • Kokemusta johtamisesta ja rekrytoinnista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Osaaminen digitalisaation ja koulutuksen kentiltä – substanssin pystyy kuitenkin ottamaan haltuun Opinsysin asiantuntijoiden opastuksella

Opinsys tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittyä myynnin ja liiketoiminnan johtamisen parissa modernissa kansainvälistyvässä kasvuyhtiössä
 • Kilpailukykyisen kompensaatiomallin, joka määräytyy valittavan henkilön perusteella – laita hakemukseesi palkkatoive, josta keskustelua voidaan jatkaa
 • Merkityksellisen työn koulujen digitalisaation kehityksessä – Opinsys tarjoaa korkealaatuisia digitaalisen oppimisen laitteita ja ratkaisuja
 • Itsenäisen, joustavan ja myynnillisen roolin, jossa pääset kehittämään parhaita tapoja toimia
 • Tiiviin ja tehtävässä onnistumistasi tukevan tiimin, joka koostuu koulutuksen ja digitalisaation asiantuntijoista

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään tiistaina 29.11.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Opinsysin palvelukseen.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski (kati.hautakoski(at)atalent.fi, +358 50 552 0419).

Kasvuyritys Opinsys edistää suomalaisten koulujen digitalisaatiota tarjoamalla kouluille teknologia-alustaa, jonka avulla paikallinen IT-hallinto pystyy tehokkaasti ylläpitämään koulujen tietotekniikkaympäristöä. Opinsys muun muassa myy kouluille uusiolaitteita, mikä on ympäristöystävällinen ja resurssiviisas ratkaisu digioppimisen mahdollistamiseksi. Yritys suunnittelee jokaiseen kouluun sopivan kokonaisuuden, jota opettajien ja oppilaiden on yksinkertaista käyttää. Suomen liiketoiminnan lisäksi Opinsys vie suomalaisen koulun digitaalisen oppimisen osaamista ulkomaille, erityisesti Saksaan, joka on iso potentiaalinen markkina. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä ja yrityksessä on noin 15 koulutuksen ja digitalisaation asiantuntijaa.